Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Rangers (0-5) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 17:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Lincoln Red Imps het donderdag 17 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Rangers (0-5)

Het Europa League duel tussen Lincoln Red Imps en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 0-5 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Tavernier, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Goldson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Rangers, waarmee A. Morelos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rangers geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Defoe. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Rangers. Deze werd gescoord door A. Morelos in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Iwan Griffith bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Rangers.

LIVE Lincoln Red Imps - Rangers 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Tavernier Rangers 0-1
42' Wissel Rangers Wissel N. Patterson voor K. Roofe Rangers
49' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Goldson met assist van B. Barisic Rangers 0-2
46' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor J. Tavernier Rangers
52' Wissel Lincoln Red Imps Wissel T. De Barr voor A. Hernandez Lincoln Red Imps
56' Wissel Lincoln Red Imps Wissel D. Gamiz voor S. Wiseman Lincoln Red Imps
66' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor R. Chipolina Lincoln Red Imps
67' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor C. Itten Rangers
67' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van G. Kamara Rangers 0-3
68' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Toscano voor J. Sergeant Lincoln Red Imps
71' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor K. Goldwin Lincoln Red Imps
74' Gele kaart Rangers Gele kaart voor I. Hagi Rangers
84' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Defoe met assist van I. Hagi Rangers 0-4
88' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Defoe Rangers 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Rangers
Opstellingen Lincoln Red Imps - Rangers
De opstellingen van Lincoln Red Imps en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach William Amaral de Andrade
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Rangers

Lincoln Red Imps en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lincoln Red Imps en Rangers elkaar treffen in de Europa League.