Nabeschouwing Linfield - Floriana (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:45 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Linfield het donderdag 17 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Floriana. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - Floriana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - Floriana (0-1)

Het Europa League duel tussen Linfield en Floriana is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Floriana. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Garcia, waarmee Floriana met 0-1 de leiding nam. In de 74e minuut kreeg R. Larkin van Linfield voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Linfield de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Floriana.

LIVE Linfield - Floriana 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - Floriana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Floriana Doelpunt M. Garcia met assist van B. Paiber Floriana 0-1
20' Gele kaart Linfield Gele kaart voor S. Fallon Linfield
29' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Clarke Linfield
51' Gele kaart Linfield Gele kaart voor S. Lavery Linfield
59' Gele kaart Floriana Gele kaart voor M. Garcia Floriana
61' Wissel Floriana Wissel U. Arias voor B. Paiber Floriana
61' Wissel Linfield Wissel C. Manzinga voor N. Nasseri Linfield
62' Wissel Linfield Wissel A. Waterworth voor M. Clarke Linfield
65' Gele kaart Floriana Gele kaart voor F. D. Venancio da Silva Floriana
68' Gele kaart Floriana Gele kaart voor N. Leone Floriana
69' Gele kaart Linfield Gele kaart voor R. Larkin Linfield
72' Gele kaart Linfield Gele kaart voor J. Callacher Linfield
74' Tweede gele kaart Linfield Tweede gele kaart voor R. Larkin Linfield
78' Wissel Linfield Wissel D. Kearns voor B. Hery Linfield
83' Wissel Floriana Wissel F. Cheveresan voor K. Keqi Floriana
86' Wissel Floriana Wissel M. Beye voor U. Arias Floriana
Video hoogtepunten en samenvatting Linfield - Floriana
Opstellingen Linfield - Floriana
De opstellingen van Linfield en Floriana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Linfield gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Floriana zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.