Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Qarabağ (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Maccabi Tel Aviv het donderdag 22 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Maccabi Tel Aviv - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Qarabağ (1-0)

Het Europa League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Y. Cohen, waarmee Maccabi Tel Aviv met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Maccabi Tel Aviv.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Qarabağ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Y. Cohen met assist van D. Peretz Maccabi Tel Aviv 1-0
27' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor F. Ozobic Qarabağ
28' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Saborit Maccabi Tel Aviv
30' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor W. Guerrier Qarabağ
47' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Y. Cohen Maccabi Tel Aviv
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Bitton voor O. Davidzada Maccabi Tel Aviv
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Guerrero voor I. Shechter Maccabi Tel Aviv
60' Wissel Qarabağ Wissel O. Kwabena voor U. Matic Qarabağ
64' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor P. Andrade Qarabağ
69' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor Y. Cohen Maccabi Tel Aviv
73' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Guerrero Maccabi Tel Aviv
77' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel T. I. Ben Haim voor E. Golasa Maccabi Tel Aviv
80' Wissel Qarabağ Wissel E. Jafarguliyev voor F. Ozobic Qarabağ
80' Wissel Qarabağ Wissel I. Ibrahimli voor Q. Qarayev Qarabağ
84' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel L. Hernandez voor E. Saborit Maccabi Tel Aviv
86' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor A. Zoubir Qarabağ
86' Wissel Qarabağ Wissel M. Qurbanly voor J. Romero Qarabağ
89' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Qarabağ
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Qarabağ
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Qarabağ

Maccabi Tel Aviv en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Maccabi Tel Aviv en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.