Nabeschouwing Malmo FF - Cracovia Kraków (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Malmo FF het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cracovia Kraków. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Cracovia Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Cracovia Kraków (2-0)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Cracovia Kraków is onder leiding van scheidsrechter Urs Schnyder geëindigd in een 2-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Malmö FF kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Berget. Malmö FF vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Rieks op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Cracovia Kraków 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Cracovia Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Malmö FF Doelpunt J. Berget met assist van S. Rieks Malmö FF 1-0
14' Gele kaart Cracovia Kraków Gele kaart voor S. Hanca Cracovia Kraków
18' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Larsson Malmö FF
31' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Malmö FF
44' Doelpunt Malmö FF Doelpunt S. Rieks met assist van I. Thelin Malmö FF 2-0
46' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Dimun voor Rivaldinho Cracovia Kraków
58' Wissel Cracovia Kraków Wissel Diego voor M. Siplak Cracovia Kraków
67' Wissel Malmö FF Wissel A. Sarr voor J. Berget Malmö FF
75' Wissel Malmö FF Wissel A. Traustason voor E. Rakip Malmö FF
77' Gele kaart Cracovia Kraków Gele kaart voor M. Dimun Cracovia Kraków
79' Wissel Cracovia Kraków Wissel T. Vestenicky voor M. Alvarez Cracovia Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Cracovia Kraków
Opstellingen Malmo FF - Cracovia Kraków
De opstellingen van Malmo FF en Cracovia Kraków zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cracovia Kraków zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.