Nabeschouwing Maribor - Coleraine (1-1) (4-5 na strafschoppen) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 20:45 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Maribor het donderdag 27 augustus 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coleraine. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Coleraine live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Coleraine (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Maribor en Coleraine is onder leiding van scheidsrechter Kai Erik Steen geëindigd in een overwinning voor Coleraine. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Coleraine het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door J. McLaughlin, waarmee Coleraine met 0-1 de leiding nam. Maribor kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Vancas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Een penalty in de 105e minuut was de ideale kans voor Maribor om te scoren. A. Dervisevic was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Coleraine, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Maribor - Coleraine 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Coleraine teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor A. Canning Coleraine
20' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor S. Nixon Coleraine
33' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor B. Doherty Coleraine
59' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor A. Jarvis Coleraine
61' Wissel Maribor Wissel M. Tavares voor M. Kramaric Maribor
61' Wissel Maribor Wissel R. Vancas voor A. Matko Maribor
62' Doelpunt Coleraine Doelpunt J. McLaughlin Coleraine 0-1
64' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor L. Kane Coleraine
66' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Vancas met assist van J. Mesanovic Maribor 1-1
67' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor J. McLaughlin Coleraine
72' Wissel Coleraine Wissel R. Wilson voor A. Jarvis Coleraine
84' Wissel Maribor Wissel J. Mlakar voor R. Kronaveter Maribor
85' Wissel Coleraine Wissel E. Bradley voor S. Nixon Coleraine
94' Gele kaart Maribor Gele kaart voor S. Pericic Maribor
95' Wissel Coleraine Wissel I. Parkhill voor J. McLaughlin Coleraine
102' Wissel Maribor Wissel A. Dervisevic voor A. Pihler Maribor
105' Penalty gemist Maribor Penalty gemist A. Dervisevic Maribor
106' Wissel Coleraine Wissel G. McConaghie voor A. Traynor Coleraine
107' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor E. Bradley Coleraine
111' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor G. Deane Coleraine
1' Penalty gescoord in shootout Maribor Penalty gescoord in shootout A. Dervisevic Maribor 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Coleraine Penalty gescoord in shootout I. Parkhill Coleraine 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Maribor Penalty gescoord in shootout J. Mlakar Maribor 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Coleraine Penalty gescoord in shootout L. Kane Coleraine 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Maribor Penalty gescoord in shootout M. Tavares Maribor 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Coleraine Penalty gescoord in shootout G. McConaghie Coleraine 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Maribor Penalty gescoord in shootout J. Mesanovic Maribor 4-3
4' Penalty gescoord in shootout Coleraine Penalty gescoord in shootout E. Bradley Coleraine 4-4
5' Penalty gemist in shootout Maribor Penalty gemist in shootout R. Vancas Maribor
5' Penalty gescoord in shootout Coleraine Penalty gescoord in shootout B. Doherty Coleraine 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Coleraine
Opstellingen Maribor - Coleraine
De opstellingen van Maribor en Coleraine zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Coleraine zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.