Nabeschouwing Molde - Granada (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 maart 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Molde het donderdag 18 maart 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Molde - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Granada (2-1)

Het Europa League duel tussen Molde en Granada is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 2-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Vallejo zette Molde op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Granada kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Soldado, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Molde in de 90e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist E. Hestad deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Srđan Jovanović, waardoor Molde een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Granada 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
29' Eigen doelpunt Molde Eigen doelpunt J. Vallejo Molde 1-0
46' Wissel Molde Wissel S. Sinyan voor S. Gregersen Molde
62' Gele kaart Molde Gele kaart voor B. Risa Molde
63' Wissel Molde Wissel D. D. Fofana voor B. Sigurdarson Molde
64' Wissel Granada Wissel R. Soldado voor J. Molina Granada
72' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado met assist van Y. Herrera Granada 1-1
76' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
78' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor E. Ulland-Andersen Molde
78' Wissel Molde Wissel K. Haugen voor B. Risa Molde
82' Wissel Molde Wissel E. Hussain voor E. Breivik Molde
83' Wissel Granada Wissel N. Perez voor J. Vallejo Granada
83' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Montoro Granada
90' Penalty Molde Penalty E. Hestad Molde 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Granada
Opstellingen Molde - Granada
De opstellingen van Molde en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Molde - Granada

Molde en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Granada in de Europa League vond plaats op 11 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 1 keer wist de ploeg van Molde te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Molde. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.