Nabeschouwing Molde - Rapid Wien (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Molde het donderdag 29 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Rapid Wien (1-0)

Het Europa League duel tussen Molde en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door O. Omoijuanfo, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Molde dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Molde uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Molde - Rapid Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Molde Gele kaart voor H. Wingo Molde
46' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Schick Rapid Vienna
59' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor K. Kitagawa Rapid Vienna
65' Doelpunt Molde Doelpunt O. Omoijuanfo met assist van K. Haugen Molde 1-0
68' Wissel Molde Wissel M. Bolly voor E. Hestad Molde
73' Gele kaart Molde Gele kaart voor K. Haugen Molde
77' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Stojkovic Rapid Vienna
77' Wissel Molde Wissel E. Hussain voor O. Brynhildsen Molde
77' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Ibrahimoglu voor S. Grahovac Rapid Vienna
79' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Greiml Rapid Vienna
84' Wissel Molde Wissel L. James voor M. Eikrem Molde
85' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Rapid Wien
Opstellingen Molde - Rapid Wien
De opstellingen van Molde en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.