Nabeschouwing Mura - AGF (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:15 uur

Mura - AGF

In de Europa League 2020/2021 neemt Mura het donderdag 17 september 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen AGF. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestni Štadion Fazanerija in Murska Sobota.

Via de Mura - AGF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mura - AGF (3-0)

Het Europa League duel tussen Mura en AGF is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mura. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Gorenc, waarmee Mura met 1-0 de leiding nam. Mura vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Zizek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Zizek van Mura die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, waardoor Mura een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mura - AGF 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mura - AGF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel AGF Wissel S. Tengstedt voor G. Links AGF
37' Doelpunt Mura Doelpunt J. Gorenc met assist van A. Filipovic Mura 1-0
47' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Filipovic Mura
58' Gele kaart Mura Gele kaart voor K. Sturm Mura
69' Wissel Mura Wissel T. Horvat voor A. Filipovic Mura
72' Doelpunt Mura Doelpunt K. Zizek Mura 2-0
72' Wissel AGF Wissel N. Helenius voor B. Blume AGF
76' Wissel AGF Wissel A. Gronbaek voor J. D. Thorsteinsson AGF
76' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Kozar Mura
82' Wissel Mura Wissel D. Lovric voor L. Bobicanec Mura
92' Wissel Mura Wissel A. Marosa voor N. Kouter Mura
95' Doelpunt Mura Doelpunt K. Zizek met assist van K. Cipot Mura 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mura - AGF
Opstellingen Mura - AGF
De opstellingen van Mura en AGF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mura gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AGF zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.