Nabeschouwing Mura - PSV (1-5) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:00 uur

Mura - PSV

In de Europa League 2020/2021 neemt Mura het donderdag 24 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestni Štadion Fazanerija in Murska Sobota.

Via de Mura - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mura - PSV (1-5)

Het Europa League duel tussen Mura en PSV is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 1-5 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door D. Malen, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Mura kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Kouter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Mauro Junior zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat C. Gakpo de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 65e minuut nadat D. Malen namens PSV de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van PSV speler C. Gakpo, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sandro Schärer bij een 1-5 eindstand in het voordeel van PSV.

LIVE Mura - PSV 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mura - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor M. Romero PSV
17' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van P. Max PSV 0-1
21' Doelpunt Mura Doelpunt N. Kouter Mura 1-1
28' Doelpunt PSV Doelpunt Mauro Junior PSV 1-2
30' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Filipovic Mura
49' Gele kaart PSV Gele kaart voor R. Thomas PSV
54' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van Bruma PSV 1-3
62' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
65' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van Bruma PSV 1-4
70' Gele kaart Mura Gele kaart voor Z. Kous Mura
76' Wissel Mura Wissel M. Brkic voor T. Horvat Mura
76' Wissel Mura Wissel L. Maric voor A. Filipovic Mura
76' Wissel PSV Wissel M. Sadilek voor R. Thomas PSV
81' Wissel Mura Wissel A. Marosa voor K. Zizek Mura
86' Wissel PSV Wissel C. Madueke voor D. Malen PSV
90' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van D. Dumfries PSV 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Mura - PSV
Opstellingen Mura - PSV
De opstellingen van Mura en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mura gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.