Nabeschouwing Napoli - AZ (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Napoli het donderdag 22 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - AZ (0-1)

Het Europa League duel tussen Napoli en AZ is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 0-1 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door D. de Wit, waarmee AZ met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Napoli dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AZ uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Napoli - AZ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt AZ Doelpunt D. de Wit met assist van J. Svensson AZ 0-1
59' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor H. Lozano Napoli
59' Wissel Napoli Wissel M. Rui voor E. Hysaj Napoli
66' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor S. Lobotka Napoli
66' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor V. Osimhen Napoli
81' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. de Wit AZ
83' Wissel Napoli Wissel T. Bakayoko voor M. Politano Napoli
88' Wissel AZ Wissel R. Leeuwin voor F. Midtsjo AZ
89' Wissel AZ Wissel A. Gudmundsson voor J. Karlsson AZ
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - AZ
Opstellingen Napoli - AZ
De opstellingen van Napoli en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.