Nabeschouwing Napoli - Granada (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Napoli het donderdag 25 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Granada (2-1)

Het Europa League duel tussen Napoli en Granada is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Zieliński. Granada kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Montoro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Fabián Ruiz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Napoli een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Napoli - Granada 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zieliński met assist van L. Insigne Napoli 1-0
25' Doelpunt Granada Doelpunt Montoro met assist van D. Foulquier Granada 1-1
36' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Politano Napoli
36' Gele kaart Granada Gele kaart voor Kenedy Granada
39' Gele kaart Granada Gele kaart voor Montoro Granada
40' Gele kaart Granada Gele kaart voor Domingos Duarte Granada
41' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
41' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimović Napoli
47' Wissel Granada Wissel Víctor Díaz voor M. Gonalons Granada
46' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor N. Maksimović Napoli
46' Wissel Granada Wissel N. Pérez voor Carlos Neva Granada
55' Gele kaart Granada Gele kaart voor Germán Sánchez Granada
55' Wissel Granada Wissel Y. Herrera voor Germán Sánchez Granada
59' Doelpunt Napoli Doelpunt Fabián Ruiz met assist van L. Insigne Napoli 2-1
60' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor E. Elmas Napoli
62' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
83' Wissel Granada Wissel Vallejo voor Montoro Granada
84' Wissel Granada Wissel Soldado voor Jorge Molina Granada
88' Gele kaart Napoli Gele kaart voor T. Bakayoko Napoli
90' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Granada
Opstellingen Napoli - Granada
De opstellingen van Napoli en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Granada

Napoli en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Granada in de Europa League vond plaats op 18 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 1 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.