Nabeschouwing Napoli - Rijeka (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Napoli het donderdag 26 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rijeka. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Rijeka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Rijeka (2-0)

Het Europa League duel tussen Napoli en Rijeka is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Anastasio zette Napoli op een 1-0 voorsprong in de 41e minuut van de wedstrijd. Napoli vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lozano op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Napoli.

LIVE Napoli - Rijeka 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Rijeka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt A. Anastasio Napoli 1-0
64' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
64' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor P. Zielinski Napoli
69' Wissel Napoli Wissel S. Lobotka voor D. Demme Napoli
69' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor E. Elmas Napoli
74' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor A. Anastasio Rijeka
75' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van L. Insigne Napoli 2-0
78' Wissel Rijeka Wissel S. Yateke voor R. Muric Rijeka
80' Wissel Rijeka Wissel F. Braut voor A. Anastasio Rijeka
81' Wissel Napoli Wissel F. Ruiz voor A. Petagna Napoli
87' Wissel Rijeka Wissel V. Hodza voor A. Gnezda Cerin Rijeka
87' Wissel Rijeka Wissel M. Frigan voor F. Andrijasevic Rijeka
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Rijeka
Opstellingen Napoli - Rijeka
De opstellingen van Napoli en Rijeka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rijeka zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Rijeka

Napoli en Rijeka spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Rijeka in de Europa League vond plaats op 5 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rijeka slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 1
Winst Rijeka 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Rijeka terugvinden op de 4e plaats.