Nabeschouwing Nõmme Kalju - Mura (0-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 september 2020 - 19:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Nõmme Kalju het donderdag 10 september 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Mura. De wedstrijd wordt gespeeld in Szusza Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Nõmme Kalju - Mura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Mura (0-4)

Het Europa League duel tussen Nõmme Kalju en Mura is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 0-4 overwinning voor Mura. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Zizek, waarmee Mura met 0-1 de leiding nam. Mura kreeg via N. Kouter in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Robert Hennessy de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 27e werd de voorsprong voor Mura verdubbeld dankzij een doelpunt van K. Zizek.

In de 33e minuut volgde een derde treffer van Mura, waarmee Z. Kous zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Mura geen gas terug, waardoor in de 36e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Kozar.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Mura.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Mura
LIVE Nõmme Kalju - Mura 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Mura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Mura Doelpunt K. Zizek Mura 0-1
27' Penalty gemist Mura Penalty gemist N. Kouter Mura
27' Doelpunt Mura Doelpunt K. Zizek Mura 0-2
33' Doelpunt Mura Doelpunt Z. Kous met assist van A. Filipovic Mura 0-3
36' Doelpunt Mura Doelpunt A. Kozar Mura 0-4
46' Wissel Mura Wissel K. Cipot voor M. Marusko Mura
46' Wissel Nõmme Kalju Wissel K. Sustov voor A. Jersov Nõmme Kalju
66' Wissel Mura Wissel M. Brkic voor A. Kozar Mura
75' Gele kaart Mura Gele kaart voor J. Gorenc Mura
77' Gele kaart Mura Gele kaart voor Z. Karnicnik Mura
78' Wissel Mura Wissel A. Marosa voor N. Kouter Mura
89' Wissel Nõmme Kalju Wissel F. Liblikmann voor K. A. Antonov Nõmme Kalju
Video hoogtepunten en samenvatting Nõmme Kalju - Mura
Opstellingen Nõmme Kalju - Mura
De opstellingen van Nõmme Kalju en Mura zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nõmme Kalju gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mura zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.