Nabeschouwing Omonia Nicosia - Granada (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Omonia Nicosia het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Omonia Nicosia - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Granada (0-2)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Granada is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 0-2 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Y. Herrera. In de 41e minuut kreeg M. Duris van Omonia Nicosia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Omonia Nicosia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Granada via een goal van L. J. Suarez Charris in de 64e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Granada.

LIVE Omonia Nicosia - Granada 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Granada Doelpunt Y. Herrera met assist van A. Montoro Granada 0-1
31' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor M. Duris Omonia Nicosia
35' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Neva Granada
41' Tweede gele kaart Omonia Nicosia Tweede gele kaart voor M. Duris Omonia Nicosia
46' Wissel Granada Wissel L. Milla voor A. Montoro Granada
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel A. Shehu voor J. Gomez Omonia Nicosia
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Asante voor E. Bautheac Omonia Nicosia
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel I. Kousoulos voor F. Papoulis Omonia Nicosia
64' Doelpunt Granada Doelpunt L. J. Suarez Charris met assist van L. Milla Granada 0-2
66' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Berg H. Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel T. Santos voor M. Tzionis Omonia Nicosia
75' Wissel Granada Wissel J. Molina voor L. J. Suarez Charris Granada
76' Wissel Granada Wissel A. Soro voor Kenedy Granada
84' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor A. Lang Omonia Nicosia
89' Wissel Granada Wissel N. Perez voor J. Sanchez Martinez Granada
90' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor Y. Herrera Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Granada
Opstellingen Omonia Nicosia - Granada
De opstellingen van Omonia Nicosia en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Granada

Omonia Nicosia en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Omonia Nicosia en Granada elkaar treffen in de Europa League.

Winst Omonia Nicosia 0
Winst Granada 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Omonia Nicosia op een 4e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 1e plaats.