Nabeschouwing Osijek - Basel (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:45 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Osijek het donderdag 17 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gradski vrt in Osijek.

Via de Osijek - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osijek - Basel (1-2)

Het Europa League duel tussen Osijek en Basel is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Arthur, waarmee Basel met 0-1 de leiding nam. Basel vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Stocker op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Osijek de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Majstorovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Osijek kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Basel een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Osijek - Basel 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osijek - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Basel Doelpunt Arthur met assist van V. Stocker Basel 0-1
39' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Widmer Basel
44' Doelpunt Basel Doelpunt V. Stocker met assist van A. Pululu Basel 0-2
49' Gele kaart Basel Gele kaart voor Arthur Basel
63' Wissel Basel Wissel K. Ademi voor Arthur Basel
64' Wissel Osijek Wissel R. Mierez voor E. Grezda Osijek
68' Gele kaart Osijek Gele kaart voor M. Zaper Osijek
70' Wissel Basel Wissel J. Vonmoos voor A. Pululu Basel
76' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Igor Silva Osijek
76' Wissel Osijek Wissel M. Pilj voor L. Kleinheisler Osijek
81' Wissel Osijek Wissel A. Grgic voor P. Bockaj Osijek
84' Doelpunt Osijek Doelpunt A. Majstorovic met assist van M. Pilj Osijek 1-2
85' Wissel Basel Wissel J. van der Werff voor S. Campo Basel
86' Gele kaart Basel Gele kaart voor A. Padula Basel
91' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Osijek - Basel
Opstellingen Osijek - Basel
De opstellingen van Osijek en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osijek gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Basel zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osijek - Basel

Osijek en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osijek en Basel elkaar treffen in de Europa League.