Nabeschouwing PAOK - PSV (4-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

PAOK - PSV

In de Europa League 2020/2021 neemt PAOK het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - PSV (4-1)

Het Europa League duel tussen PAOK en PSV is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 4-1 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. E. Zahavi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PSV vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. PAOK kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Schwab, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette A. Zivkovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PAOK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor PAOK vergroot nadat C. Tzolis de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 66e minuut wist A. Zivkovic namens PAOK de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Stefanski en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van PAOK.

LIVE PAOK - PSV 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Douglas PAOK
20' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Schwab PAOK
21' Penalty PSV Penalty E. Zahavi PSV 0-1
46' Wissel PAOK Wissel K. Swiderski voor A. Colak PAOK
46' Wissel PSV Wissel A. Fein voor P. Rosario PSV
46' Wissel PAOK Wissel C. Tzolis voor D. Biseswar PAOK
47' Doelpunt PAOK Doelpunt S. Schwab met assist van A. Zivkovic PAOK 1-1
56' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Zivkovic met assist van S. Schwab PAOK 2-1
58' Wissel PSV Wissel Mauro Junior voor M. Ihattaren PSV
58' Wissel PSV Wissel C. Madueke voor R. Thomas PSV
58' Doelpunt PAOK Doelpunt C. Tzolis met assist van O. El Kaddouri PAOK 3-1
66' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Zivkovic met assist van C. Tzolis PAOK 4-1
71' Wissel PAOK Wissel L. Lyratzis voor D. Giannoulis PAOK
77' Gele kaart PSV Gele kaart voor I. Sangare PSV
81' Wissel PAOK Wissel T. Tsiggaras voor O. El Kaddouri PAOK
83' Wissel PSV Wissel I. Saibari voor M. Gotze PSV
83' Wissel PSV Wissel R. Ledezma voor I. Sangare PSV
84' Wissel PAOK Wissel T. Murg voor A. Zivkovic PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - PSV
Opstellingen PAOK - PSV
De opstellingen van PAOK en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - PSV

PAOK en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en PSV elkaar treffen in de Europa League.

Winst PAOK 0
Winst PSV 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PAOK op een 3e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.