Nabeschouwing Piast Gliwice - Hartberg (3-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Piast Gliwice het donderdag 17 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Gliwice.

Via de Piast Gliwice - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Piast Gliwice - Hartberg (3-2)

Het Europa League duel tussen Piast Gliwice en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-2 overwinning voor Piast Gliwice. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Konczkowski, waarmee Piast Gliwice met 1-0 de leiding nam. Hartberg kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Kainz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette P. Sokolowski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Piast Gliwice de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Ried de 2-2 maakte voor Hartberg. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Piast Gliwice dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Zyro de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Piast Gliwice.

LIVE Piast Gliwice - Hartberg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Piast Gliwice - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt M. Konczkowski Piast Gliwice 1-0
33' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Kainz Hartberg 1-1
41' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kainz Hartberg
59' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
60' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor P. Parzyszek Piast Gliwice
62' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt P. Sokolowski Piast Gliwice 2-1
64' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor T. Jodlowiec Piast Gliwice
67' Wissel Hartberg Wissel J. Ertlthaler voor M. Gollner Hartberg
70' Wissel Piast Gliwice Wissel M. Zyro voor P. Parzyszek Piast Gliwice
73' Wissel Hartberg Wissel S. Golles voor A. Lienhart Hartberg
75' Doelpunt Hartberg Doelpunt L. Ried met assist van T. Rotter Hartberg 2-2
78' Wissel Piast Gliwice Wissel D. Steczyk voor K. Vida Piast Gliwice
82' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Rotter Hartberg
84' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt M. Zyro met assist van M. Konczkowski Piast Gliwice 3-2
89' Wissel Hartberg Wissel M. Huber voor S. Tijani Hartberg
90' Wissel Piast Gliwice Wissel B. Rymaniak voor P. Malarczyk Piast Gliwice
Video hoogtepunten en samenvatting Piast Gliwice - Hartberg
Opstellingen Piast Gliwice - Hartberg
De opstellingen van Piast Gliwice en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Piast Gliwice gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.