Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Willem II (0-5) || Europa League 2020/2021

Woensdag 16 september 2020 - 18:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Progrès Niedercorn het woensdag 16 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Haupert in Niedercorn.

Via de Progrès Niedercorn - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Willem II (0-5)

Het Europa League duel tussen Progrès Niedercorn en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Mykola Balakin geëindigd in een 0-5 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door V. Pavlidis, waarmee Willem II met 0-1 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Saglam op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee V. Pavlidis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Willem II geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Nunnely. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Willem II. Deze werd gescoord door M. Tresor Ndayishimiye in de 65e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mykola Balakin en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Willem II.

LIVE Progrès Niedercorn - Willem II 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor M. Janisch Progrès Niedercorn
19' Doelpunt Willem II Doelpunt V. Pavlidis met assist van M. Kohlert Willem II 0-1
28' Doelpunt Willem II Doelpunt G. Saglam met assist van C. Nunnely Willem II 0-2
34' Doelpunt Willem II Doelpunt V. Pavlidis met assist van M. Tresor Ndayishimiye Willem II 0-3
41' Wissel Willem II Wissel V. van den Bogert voor F. Heerkens Willem II
46' Wissel Progrès Niedercorn Wissel A. Luisi voor R. Habbas Progrès Niedercorn
46' Doelpunt Willem II Doelpunt C. Nunnely met assist van G. Saglam Willem II 0-4
62' Wissel Willem II Wissel D. Kohn voor M. Nelom Willem II
62' Wissel Willem II Wissel D. Saddiki voor P. Llonch Willem II
64' Wissel Progrès Niedercorn Wissel F. Shala voor K. Holtz Progrès Niedercorn
64' Wissel Progrès Niedercorn Wissel M. Karayer voor M. Janisch Progrès Niedercorn
65' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Tresor Ndayishimiye met assist van G. Saglam Willem II 0-5
68' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor A. Ferino Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Willem II
Opstellingen Progrès Niedercorn - Willem II
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.