Nabeschouwing PSV - Olympiakos Piraeus (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt PSV het donderdag 25 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Olympiakos Piraeus (2-1)

Het Europa League duel tussen PSV en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Zahavi, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Zahavi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Olympiakos Piraeus de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Koka. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Olympiakos Piraeus kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor PSV een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSV - Olympiakos Piraeus 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Max PSV
23' Doelpunt PSV Doelpunt E. Zahavi met assist van R. Thomas PSV 1-0
44' Doelpunt PSV Doelpunt E. Zahavi PSV 2-0
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Masouras voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
51' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
79' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Lala Olympiakos Piraeus
79' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Androutsos voor K. Lala Olympiakos Piraeus
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Koka voor Bruma Olympiakos Piraeus
84' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
88' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Koka Olympiakos Piraeus 2-1
90' Wissel PSV Wissel Mauro Junior voor M. Gotze PSV
90' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor R. Thomas PSV
90' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Sokratis voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Olympiakos Piraeus
Opstellingen PSV - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van PSV en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing PSV - Olympiakos Piraeus

PSV en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Olympiakos Piraeus in de Europa League vond plaats op 18 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympiakos Piraeus favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.