Nabeschouwing Rangers - Lech Poznań (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rangers het donderdag 29 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Lech Poznań (1-0)

Het Europa League duel tussen Rangers en Lech Poznań is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rangers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rangers - Lech Poznań 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Ishak Lech Poznań
47' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Balogun Rangers
51' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
62' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor K. Roofe Rangers
68' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van B. Barisic Rangers 1-0
69' Wissel Rangers Wissel B. Zungu voor I. Hagi Rangers
75' Wissel Lech Poznań Wissel J. Sykora voor M. Skoras Lech Poznań
81' Wissel Rangers Wissel R. Jack voor S. Arfield Rangers
81' Wissel Rangers Wissel B. Barker voor R. Kent Rangers
82' Wissel Lech Poznań Wissel M. Awad voor F. Marchwinski Lech Poznań
87' Wissel Lech Poznań Wissel N. Katcharava voor D. Ramirez Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Lech Poznań
Opstellingen Rangers - Lech Poznań
De opstellingen van Rangers en Lech Poznań zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lech Poznań zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.