Nabeschouwing Rangers - Standard Luik (3-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rangers het donderdag 3 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Standard Luik (3-2)

Het Europa League duel tussen Rangers en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Bojan Pandzic geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Lestienne, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Rangers kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Goldson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette D. Cop zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam.

J. Tavernier zette Rangers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Bojan Pandzic toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rangers dat in de 63e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Arfield de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bojan Pandzic en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - Standard Luik 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van D. Cop Standard Liège 0-1
39' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Goldson met assist van B. Barisic Rangers 1-1
41' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. Cop met assist van C. Fai Standard Liège 1-2
46' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 2-2
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Balikwisha voor D. Cop Standard Liège
63' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield met assist van R. Kent Rangers 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Standard Luik
Opstellingen Rangers - Standard Luik
De opstellingen van Rangers en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Rangers - Standard Luik

Rangers en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bojan Pandzic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Standard Luik in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rangers 1
Winst Standard Luik 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 2e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 4e plaats.