Nabeschouwing Rapid Wien - Molde (2-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rapid Wien het donderdag 10 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Molde (2-2)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Rapid Wien en Molde geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Eikrem, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Rapid Vienna kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ritzmaier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette M. Eikrem zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna nadat M. İbrahimoğlu in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rapid Wien - Molde 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Molde Doelpunt M. Eikrem met assist van L. James Molde 0-1
26' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Barać Rapid Vienna
43' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Ritzmaier met assist van T. Schick Rapid Vienna 1-1
45' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor E. Hestad Molde
46' Doelpunt Molde Doelpunt M. Eikrem met assist van F. Aursnes Molde 1-2
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Fountas voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
46' Wissel Rapid Vienna Wissel Y. Demir voor K. Arase Rapid Vienna
58' Wissel Molde Wissel E. Hussain voor M. Eikrem Molde
58' Wissel Molde Wissel O. Omoijuanfo voor O. Brynhildsen Molde
60' Gele kaart Molde Gele kaart voor B. Risa Molde
61' Wissel Rapid Vienna Wissel M. İbrahimoğlu voor M. Ritzmaier Rapid Vienna
64' Gele kaart Molde Gele kaart voor S. Sinyan Molde
73' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
75' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor E. Kara Rapid Vienna
85' Wissel Molde Wissel H. Wingo voor L. James Molde
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Stojković Rapid Vienna
90' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. İbrahimoğlu met assist van S. Grahovac Rapid Vienna 2-2
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Fountas Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Molde
Opstellingen Rapid Wien - Molde
De opstellingen van Rapid Wien en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Molde zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Voorbeschouwing Rapid Wien - Molde

Rapid Wien en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Molde in de Europa League vond plaats op 29 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Molde. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Molde favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rapid Wien. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 0
Winst Molde 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 3e positie staat, terwijl we Molde terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.