Nabeschouwing Renova - Hajduk Split (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 15:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Renova het donderdag 17 september 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Trening centar Petar Miloševski in Skopje.

Via de Renova - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Renova - Hajduk Split (0-1)

Het Europa League duel tussen Renova en Hajduk Split is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Hajduk Split kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Caktas. In het restant van de wedstrijd was het met name Hajduk Split dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hajduk Split.

LIVE Renova - Hajduk Split 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Renova - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Caktas met assist van Jairo Hajduk Split 0-1
7' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Jairo Hajduk Split
42' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Vuskovic Hajduk Split
47' Gele kaart Renova Gele kaart voor A. Gafuri Renova
46' Wissel Renova Wissel S. Muharem voor S. Fetai Renova
64' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor N. Mujakic Hajduk Split
66' Wissel Hajduk Split Wissel I. Dolcek voor A. Gyurcso Hajduk Split
66' Gele kaart Renova Gele kaart voor X. Abdulla Renova
70' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor D. Todorovic Hajduk Split
73' Wissel Renova Wissel A. Veliu voor B. Sadiki Renova
77' Wissel Hajduk Split Wissel J. Atanasov voor D. Nejasmic Hajduk Split
82' Wissel Hajduk Split Wissel M. Jakolis voor Jairo Hajduk Split
89' Wissel Renova Wissel A. Jasaroski voor E. Ramadani Renova
92' Gele kaart Renova Gele kaart voor A. Gavazaj Renova
93' Gele kaart Renova Gele kaart voor N. Mishkovski Renova
93' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor D. Diamantakos Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Renova - Hajduk Split
Opstellingen Renova - Hajduk Split
De opstellingen van Renova en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Renova gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.