Nabeschouwing Roma - CSKA Sofia (0-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Roma het donderdag 29 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - CSKA Sofia (0-0)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Roma en CSKA Sofia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Roma dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Kulbakov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Roma - CSKA Sofia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Roma Gele kaart voor B. Peres Roma
46' Wissel Roma Wissel R. Karsdorp voor L. Spinazzola Roma
46' Wissel Roma Wissel Pedro voor H. Mkhitaryan Roma
57' Wissel Roma Wissel J. Jesus voor C. Smalling Roma
64' Wissel CSKA Sofia Wissel Henrique voor J. Sinclair CSKA Sofia
70' Wissel Roma Wissel E. Dzeko voor B. Mayoral Roma
75' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor C. Perez Roma
80' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
80' Wissel CSKA Sofia Wissel S. Beltrame voor A. Youga CSKA Sofia
81' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Rodrigues voor Geferson CSKA Sofia
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Villar del Fraile Roma
86' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor P. Zanev CSKA Sofia
87' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Busatto CSKA Sofia
89' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Ahmedov voor Y. Sankhare CSKA Sofia
89' Wissel CSKA Sofia Wissel I. Turitsov voor T. Vion CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - CSKA Sofia
Opstellingen Roma - CSKA Sofia
De opstellingen van Roma en CSKA Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CSKA Sofia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - CSKA Sofia

Roma en CSKA Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en CSKA Sofia in de Europa League vond plaats op 16 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl CSKA Sofia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roma 1
Winst CSKA Sofia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 2e positie staat, terwijl we CSKA Sofia terugvinden op de 4e plaats.