Nabeschouwing Sarajevo - Budućnost (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sarajevo het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Budućnost. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bilino Polje in Zenica.

Via de Sarajevo - Budućnost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Budućnost (2-1)

Het Europa League duel tussen Sarajevo en Budućnost is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sarajevo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sarajevo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Tatar. Budućnost kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Moraitis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette M. Fanimo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sarajevo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 75e minuut moest Sarajevo verder met een man minder, nadat A. Rahmanovic een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Sarajevo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sarajevo - Budućnost 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Budućnost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sarajevo Doelpunt B. Tatar met assist van A. Rahmanovic Sarajevo 1-0
6' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor Sarajevo
28' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Rahmanovic Sarajevo
35' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor M. Ahmetovic Sarajevo
39' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor N. Sekulic Budućnost
44' Doelpunt Budućnost Doelpunt P. Moraitis met assist van V. Terzic Budućnost 1-1
46' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor B. Tatar Sarajevo
53' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor M. Oremus Sarajevo
58' Wissel Sarajevo Wissel A. Dokanovic voor T. Susic Sarajevo
67' Doelpunt Sarajevo Doelpunt M. Fanimo met assist van S. Pidro Sarajevo 2-1
68' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor V. Adzic Budućnost
75' Tweede gele kaart Sarajevo Tweede gele kaart voor A. Rahmanovic Sarajevo
81' Wissel Sarajevo Wissel H. Handzic voor M. Ahmetovic Sarajevo
85' Wissel Budućnost Wissel A. Vujacic voor V. Terzic Budućnost
86' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor A. Vujacic Budućnost
89' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor V. Kovacevic Sarajevo
91' Wissel Sarajevo Wissel K. Velkoski voor M. Fanimo Sarajevo
Video hoogtepunten en samenvatting Sarajevo - Budućnost
Opstellingen Sarajevo - Budućnost
De opstellingen van Sarajevo en Budućnost zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarajevo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Budućnost zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.