Nabeschouwing Sivasspor - Qarabağ (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sivasspor het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Qarabağ (2-0)

Het Europa League duel tussen Sivasspor en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Osmanpasa, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sivasspor opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het O. Kayode die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sivasspor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Qarabağ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sivasspor Doelpunt C. Osmanpasa met assist van F. Fajr Sivasspor 1-0
46' Wissel Qarabağ Wissel M. Emreli voor P. Andrade Qarabağ
53' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor F. Ozobic Qarabağ
59' Wissel Sivasspor Wissel M. Gradel voor E. Yesilyurt Sivasspor
59' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor M. Yatabare Sivasspor
61' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor B. Huseynov Qarabağ
61' Wissel Qarabağ Wissel J. Romero voor F. Ozobic Qarabağ
63' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Fajr Sivasspor
67' Wissel Sivasspor Wissel Y. Oztekin voor C. Ninga Sivasspor
84' Wissel Qarabağ Wissel I. Ibrahimli voor U. Matic Qarabağ
84' Wissel Qarabağ Wissel R. Mammadov voor M. Medvedev Qarabağ
88' Doelpunt Sivasspor Doelpunt O. Kayode met assist van H. Arslan Sivasspor 2-0
91' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor Claudemir Sivasspor
92' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor O. Kwabena Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Qarabağ
Opstellingen Sivasspor - Qarabağ
De opstellingen van Sivasspor en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Qarabağ

Sivasspor en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.

Winst Sivasspor 0
Winst Qarabağ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 3e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 4e plaats.