Nabeschouwing Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slavia Praag het donderdag 3 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva (3-0)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 3-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Sima, waarmee Slavia Praha met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Stanciu op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 3-0 stand in het voordeel van Slavia Praag.

LIVE Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor L. Masopust Slavia Praha
21' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Bareiro Hapoel Be'er Sheva
31' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt A. Sima met assist van J. Kuchta Slavia Praha 1-0
36' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt N. Stanciu Slavia Praha 2-0
46' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel I. Madmoun voor L. Bareiro Hapoel Be'er Sheva
51' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor D. Keltjens Hapoel Be'er Sheva
62' Wissel Slavia Praha Wissel J. Boril voor O. Dorley Slavia Praha
62' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel I. Shviro voor G. Varenne Hapoel Be'er Sheva
62' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
64' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor N. Stanciu Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Slavia Praag en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Slavia Praag - Hapoel Be'er Sheva

Slavia Praag en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Praag en Hapoel Be'er Sheva in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hapoel Be'er Sheva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Slavia Praag te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Slavia Praag. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Slavia Praag 0
Winst Hapoel Be'er Sheva 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slavia Praag op een 1e positie staat, terwijl we Hapoel Be'er Sheva terugvinden op de 4e plaats.