Nabeschouwing Slavia Praag - Rangers (1-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 11 maart 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slavia Praag het donderdag 11 maart 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Rangers (1-1)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Slavia Praag en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door N. Stanciu, waarmee Slavia Praha met 1-0 de leiding nam. Rangers kwam na 36 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Helander, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Slavia Praag - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt N. Stanciu met assist van P. Olayinka Slavia Praha 1-0
29' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
36' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Helander met assist van I. Hagi Rangers 1-1
46' Wissel Slavia Praha Wissel L. Masopust voor P. Olayinka Slavia Praha
54' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Davis Rangers
56' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor D. Zima Slavia Praha
63' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor I. Hagi Rangers
71' Wissel Slavia Praha Wissel O. Dorley voor J. Kuchta Slavia Praha
76' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor N. Stanciu Slavia Praha
81' Wissel Rangers Wissel K. Roofe voor J. Aribo Rangers
88' Wissel Rangers Wissel B. Zungu voor G. Kamara Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Rangers
Opstellingen Slavia Praag - Rangers
De opstellingen van Slavia Praag en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.