Nabeschouwing Slovan Liberec - Gent (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Slovan Liberec het donderdag 22 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion u Nisy in Liberec.

Via de Slovan Liberec - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Gent (1-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Gent is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Yusuf, waarmee Slovan Liberec met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gent dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slovan Liberec.

LIVE Slovan Liberec - Gent 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt A. Yusuf met assist van M. Koscelnik Slovan Liberec 1-0
34' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Marreh Gent
46' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Beran Slovan Liberec
57' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Sadilek voor M. Beran Slovan Liberec
57' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Rabusic voor A. Yusuf Slovan Liberec
68' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Matousek voor J. Pesek Slovan Liberec
68' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
76' Wissel Gent Wissel A. Niangbo voor J. Botaka Gent
76' Wissel Gent Wissel L. Depoitre voor T. Kleindienst Gent
79' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Chalus voor J. Hromada Slovan Liberec
87' Wissel Gent Wissel I. Plastun voor N. Fortuna Gent
90' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Hanche-Olsen Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Gent
Opstellingen Slovan Liberec - Gent
De opstellingen van Slovan Liberec en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Liberec gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gent zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.