Nabeschouwing Sumqayıt - Skendija 79 (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sumqayıt het donderdag 27 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Kapital Bank Arena in Sumqayıt.

Via de Sumqayıt - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sumqayıt - Skendija 79 (0-2)

Het Europa League duel tussen Sumqayıt en Skendija 79 is onder leiding van scheidsrechter Arman Ismuratov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Skendija 79. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. B. Ibraimi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Skendija 79 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 89e minuut kreeg T. Mutallimov van Sumqayıt voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sumqayıt de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 89e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Doriev van Skendija 79 die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Skendija 79.

LIVE Sumqayıt - Skendija 79 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sumqayıt - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor E. Mammadov Sumqayıt
34' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor T. Mutallimov Sumqayıt
55' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor V. Huseynov Sumqayıt
56' Penalty Skendija 79 Penalty B. Ibraimi Skendija 79 0-1
62' Wissel Sumqayıt Wissel A. Hemati voor S. Ahmadov Sumqayıt
63' Wissel Sumqayıt Wissel S. Abdullazade voor K. Nadzhafov Sumqayıt
73' Wissel Sumqayıt Wissel R. Abdullazade voor E. Mammadov Sumqayıt
77' Wissel Skendija 79 Wissel A. Zejnulai voor O. Imeri Skendija 79
85' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor S. Abdullazade Sumqayıt
89' Tweede gele kaart Sumqayıt Tweede gele kaart voor T. Mutallimov Sumqayıt
89' Penalty Skendija 79 Penalty L. Doriev Skendija 79 0-2
93' Wissel Skendija 79 Wissel A. Es Sahhal voor L. Doriev Skendija 79
95' Wissel Skendija 79 Wissel M. Neziri voor M. Murati Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Sumqayıt - Skendija 79
Opstellingen Sumqayıt - Skendija 79
De opstellingen van Sumqayıt en Skendija 79 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sumqayıt gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Skendija 79 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.