Nabeschouwing The New Saints - Žilina (3-1) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt The New Saints het donderdag 27 augustus 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Žilina. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Žilina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Žilina (3-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen The New Saints en Žilina is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 3-1 overwinning voor The New Saints. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het The New Saints dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door L. Robles, waarmee The New Saints met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Myslovic in de 77e minuut zorgde er even later voor dat Žilina weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 100e minuut zette L. Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee The New Saints de leiding in de wedstrijd nam.

In de 108e minuut moest Žilina verder met een man minder, nadat B. Sluka een tweede gele kaart kreeg. In de 108e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van The New Saints speler A. Cieslewicz.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Manfredas Lukjančukas af en was het The New Saints die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE The New Saints - Žilina 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Žilina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Brobbel The New Saints
32' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Astles The New Saints
46' Gele kaart Žilina Gele kaart voor J. Minarik Žilina
49' Wissel The New Saints Wissel R. Harrington voor S. Spender The New Saints
54' Gele kaart Žilina Gele kaart voor B. Sluka Žilina
56' Doelpunt The New Saints Doelpunt L. Robles met assist van C. Marriott The New Saints 1-0
73' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Harrington The New Saints
76' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor D. Redmond The New Saints
77' Penalty Žilina Penalty P. Myslovic Žilina 1-1
81' Wissel The New Saints Wissel L. Smith voor R. Brobbel The New Saints
85' Wissel Žilina Wissel D. Kurminowski voor J. Paur Žilina
87' Wissel The New Saints Wissel A. Cieslewicz voor L. Robles The New Saints
93' Wissel Žilina Wissel V. Bichakhchyan voor J. Bernat Žilina
94' Gele kaart Žilina Gele kaart voor M. Gono Žilina
100' Doelpunt The New Saints Doelpunt L. Smith The New Saints 2-1
101' Wissel Žilina Wissel M. Rusnak voor P. Ilko Žilina
101' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor L. Smith The New Saints
104' Wissel The New Saints Wissel J. Routledge voor D. Redmond The New Saints
108' Tweede gele kaart Žilina Tweede gele kaart voor B. Sluka Žilina
108' Penalty The New Saints Penalty A. Cieslewicz The New Saints 3-1
117' Wissel Žilina Wissel A. Kapralik voor D. Duris Žilina
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Žilina
Opstellingen The New Saints - Žilina
De opstellingen van The New Saints en Žilina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Žilina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.