Nabeschouwing Trakai - Derry City (3-2) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Dinsdag 25 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Trakai het dinsdag 25 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Derry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Trakai - Derry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trakai - Derry City (3-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Trakai en Derry City is onder leiding van scheidsrechter Ville Nevalainen geëindigd in een 3-2 overwinning voor Trakai. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Trakai dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Thomson, waarmee Derry City met 0-1 de leiding nam. Trakai kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Paulauskas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette G. Paulauskas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Trakai de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Toal de 2-2 maakte voor Derry City. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Trakai dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Kazlauskas de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Ville Nevalainen af en was het Trakai die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Trakai - Derry City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trakai - Derry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Derry City Doelpunt J. Thomson met assist van I. Meite Derry City 0-1
24' Gele kaart Trakai Gele kaart voor D. Kazlauskas Trakai
39' Doelpunt Trakai Doelpunt G. Paulauskas met assist van D. Kazlauskas Trakai 1-1
46' Gele kaart Derry City Gele kaart voor C. McCormack Derry City
49' Doelpunt Trakai Doelpunt G. Paulauskas met assist van M. Grigaravicius Trakai 2-1
56' Wissel Derry City Wissel S. Mallon voor J. Dunwoody Derry City
63' Doelpunt Derry City Doelpunt E. Toal met assist van A. Hammill Derry City 2-2
71' Gele kaart Derry City Gele kaart voor J. Akintunde Derry City
73' Wissel Derry City Wissel C. Clifford voor J. Thomson Derry City
76' Wissel Trakai Wissel D. Kodz voor L. Traore Trakai
85' Wissel Derry City Wissel C. Harkin voor I. Meite Derry City
88' Wissel Trakai Wissel M. Ramanauskas voor T. Dombrauskis Trakai
91' Doelpunt Trakai Doelpunt D. Kazlauskas met assist van A. Lezama Trakai 3-2
101' Wissel Trakai Wissel R. Filipavicius voor G. Paulauskas Trakai
104' Gele kaart Trakai Gele kaart voor D. Malzinskas Trakai
112' Wissel Derry City Wissel G. Bruna voor C. Clifford Derry City
116' Wissel Trakai Wissel O. Godwin voor M. Grigaravicius Trakai
118' Gele kaart Trakai Gele kaart voor M. Ramanauskas Trakai
122' Gele kaart Trakai Gele kaart voor A. Lezama Trakai
Video hoogtepunten en samenvatting Trakai - Derry City
Opstellingen Trakai - Derry City
De opstellingen van Trakai en Derry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trakai gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Derry City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.