Nabeschouwing Valletta - Bala Town (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Valletta het donderdag 27 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bala Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Valletta - Bala Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - Bala Town (0-1)

Het Europa League duel tussen Valletta en Bala Town is onder leiding van scheidsrechter Luca Barbeno geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bala Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Venables, waarmee Bala Town met 0-1 de leiding nam. Valletta kreeg via M. Fontanella in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luca Barbeno de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bala Town.

LIVE Valletta - Bala Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - Bala Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Bala Town Doelpunt C. Venables met assist van S. Leslie Bala Town 0-1
46' Wissel Valletta Wissel K. Nwoko voor M. Alba Valletta
53' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor A. Ramsay Bala Town
60' Wissel Valletta Wissel T. Correa voor M. Picciolo Valletta
61' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor A. Kay Bala Town
62' Penalty gemist Valletta Penalty gemist M. Fontanella Valletta
66' Gele kaart Valletta Gele kaart voor E. Pena Valletta
68' Wissel Valletta Wissel T. Marukawa voor S. Dimech Valletta
69' Wissel Bala Town Wissel K. Smith voor S. Leslie Bala Town
78' Wissel Bala Town Wissel H. Jones voor R. Correia Bala Town
81' Gele kaart Valletta Gele kaart voor S. Malano Valletta
88' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor N. Peate Bala Town
88' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor H. Jones Bala Town
Video hoogtepunten en samenvatting Valletta - Bala Town
Opstellingen Valletta - Bala Town
De opstellingen van Valletta en Bala Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valletta gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bala Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.