Nabeschouwing Villarreal - Salzburg (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Villarreal het donderdag 25 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Salzburg (2-1)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Berisha, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Moreno, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Villarreal in de 89e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist G. Moreno deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Villarreal een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Villarreal - Salzburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha met assist van P. Daka Salzburg 0-1
20' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Vallci Salzburg
40' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van P. Alcacer Villarreal 1-1
46' Wissel Salzburg Wissel M. Wober voor A. Vallci Salzburg
53' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor E. Mwepu Salzburg
55' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor P. Daka Salzburg
60' Wissel Salzburg Wissel L. Sucic voor B. Aaronson Salzburg
60' Wissel Salzburg Wissel K. Adeyemi voor A. Bernede Salzburg
66' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Alfonso Pedraza Villarreal
66' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor P. Alcacer Villarreal
69' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Costa Villarreal
80' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Adeyemi Salzburg
82' Wissel Villarreal Wissel J. Foyth voor J. Costa Villarreal
89' Penalty Villarreal Penalty G. Moreno Villarreal 2-1
91' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor D. Parejo Villarreal
92' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor G. Moreno Villarreal
93' Wissel Salzburg Wissel O. Solet voor R. Kristensen Salzburg
93' Wissel Salzburg Wissel A. Svoboda voor P. Daka Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Salzburg
Opstellingen Villarreal - Salzburg
De opstellingen van Villarreal en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.