Nabeschouwing Willem II - Rangers (0-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Willem II het donderdag 24 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Rangers (0-4)

Het Europa League duel tussen Willem II en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-4 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. J. Tavernier maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rangers vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rangers vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kent op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Rangers, waarmee F. Helander zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rangers in de 71e minuut, nadat F. Helander de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Rangers.

LIVE Willem II - Rangers 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
22' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 0-1
25' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Kent Rangers 0-2
27' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Nelom Willem II
55' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Helander met assist van R. Kent Rangers 0-3
60' Wissel Willem II Wissel J. Yeboah voor C. Nunnely Willem II
60' Wissel Willem II Wissel M. Kohlert voor D. Saddiki Willem II
66' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
71' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Helander met assist van J. Tavernier Rangers 0-4
72' Wissel Rangers Wissel J. Jones voor R. Kent Rangers
73' Wissel Willem II Wissel V. van den Bogert voor J. Peters Willem II
74' Wissel Rangers Wissel C. Ughelumba voor B. Barisic Rangers
79' Wissel Rangers Wissel C. Itten voor A. Morelos Rangers
81' Gele kaart Willem II Gele kaart voor V. Pavlidis Willem II
82' Gele kaart Willem II Gele kaart voor P. Llonch Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Rangers
Opstellingen Willem II - Rangers
De opstellingen van Willem II en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.