Nabeschouwing Wolfsberger AC - CSKA Moskva (1-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Wolfsberger AC het donderdag 22 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - CSKA Moskva (1-1)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. CSKA Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Gaich. Een benutte penalty van M. Liendl in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Wolfsberger AC weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Wolfsberger AC - CSKA Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Gaich met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 0-1
10' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
18' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlasic CSKA Moskva
29' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Tiknizyan CSKA Moskva
42' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Vasin CSKA Moskva
42' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 1-1
46' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor N. Tiknizyan CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor V. Vasin CSKA Moskva
51' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
51' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
53' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor C. Ejuke CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel F. Chalov voor A. Gaich CSKA Moskva
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Peretz voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
77' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor K. Kuchaev CSKA Moskva
78' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. A. Schmerbock voor C. Dieng Wolfsberger AC
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Pavelic voor J. Scherzer Wolfsberger AC
87' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor N. Vlasic CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - CSKA Moskva
Opstellingen Wolfsberger AC - CSKA Moskva
De opstellingen van Wolfsberger AC en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.