Nabeschouwing Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb (0-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 18:55 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt Wolfsberger AC het donderdag 26 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb (0-3)

Het Europa League duel tussen Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 0-3 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 59e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Scherzer. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Dinamo Zagreb dat via L. Ivanušec dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Sergiy Boyko. M. Tolić dacht na 83 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergiy Boyko niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
80
73
Gevaarlijke aanvallen
23
26
Passes
488
373
Overtredingen
18
6
Buitenspel
0
2
Corners
2
2
Wissels
5
4
LIVE Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnić voor D. Baumgartner Wolfsberger AC
59' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Scherzer Dinamo Zagreb
60' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Majer voor Wolfsberger AC 0-1
66' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Joveljić voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Sprangler voor K. Stratznig Dinamo Zagreb
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjić voor L. Majer Dinamo Zagreb
74' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Ivanušec met assist van M. Oršić Dinamo Zagreb
75' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Petković voor A. Ademi Wolfsberger AC 0-2
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel G. Giorbelidze voor J. Scherzer Wolfsberger AC
82' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Schmerböck D. Vizinger Wolfsberger AC
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Novak voor Dinamo Zagreb
83' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Tolić met assist van K. Jakić Dinamo Zagreb
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanušec voor A. Ademi Dinamo Zagreb 0-3
92' Wissel Dinamo Zagreb Wissel R. Burton voor A. Ademi Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb
Opstellingen Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Formatie 4-1-4-1
Wissels Dinamo Zagreb
# Speler Pos.
1 Daniel Zagorac K
30 Petar Stojanović V
37 Josip Šutalo V
55 Dino Perić V
22 Marin Leovac V
25 Mario Ćuže M
26 Robbie Burton M
24 Marko Tolić M
38 Bartol Franjić M
17 Luka Ivanušec M
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb

Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 5 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 0
Winst Dinamo Zagreb 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Zagreb terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Dinamo Zagreb Live Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Live Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb kijken Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb kijken Live Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb stream Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Uitslag Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Statistieken Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Europa League 2020/2021 Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb wedden Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb gokken Wolfsberger AC - Dinamo Zagreb Unibet