Nabeschouwing Wolfsberger AC - Feyenoord (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Wolfsberger AC het donderdag 10 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Feyenoord (1-0)

Het Europa League duel tussen Wolfsberger AC en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Joveljic, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wolfsberger AC.

LIVE Wolfsberger AC - Feyenoord 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Joveljic met assist van M. Taferner Wolfsberger AC 1-0
34' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor U. Spajic Feyenoord
37' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Joveljic Wolfsberger AC
54' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor S. Sprangler Wolfsberger AC
56' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Peretz voor D. Joveljic Wolfsberger AC
68' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnic voor M. Taferner Wolfsberger AC
72' Wissel Feyenoord Wissel J. C. Teixeira voor U. Spajic Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel L. Sinisterra voor B. Linssen Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel N. Bannis voor T. Malacia Feyenoord
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor D. Vizinger Wolfsberger AC
94' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Feyenoord
Opstellingen Wolfsberger AC - Feyenoord
De opstellingen van Wolfsberger AC en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Ferdinand Feldhofer
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Feyenoord

Wolfsberger AC en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paweł Raczkowski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Feyenoord in de Europa League vond plaats op 29 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wolfsberger AC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Feyenoord slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wolfsberger AC 1
Winst Feyenoord 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 2e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.