Nabeschouwing Young Boys - Bayer Leverkusen (4-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Young Boys het donderdag 18 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Wankdorf (Bern) in Bern.

Via de Young Boys - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Bayer Leverkusen (4-3)

Het Europa League duel tussen Young Boys en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 4-3 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Young Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Fassnacht. Young Boys vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Siebatcheu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Young Boys, waarmee E. Meschack zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed P. Schick iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bayer 04 Leverkusen werd verkleind tot 3-1. In de 52e minuut kwam Bayer 04 Leverkusen weer dichterbij, nadat P. Schick de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 68e minuut was het M. Diaby die Bayer 04 Leverkusen weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Young Boys aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd T. Siebatcheu die in de 89e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Young Boys.

LIVE Young Boys - Bayer Leverkusen 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Young Boys Doelpunt C. Fassnacht met assist van M. Aebischer Young Boys 1-0
19' Doelpunt Young Boys Doelpunt T. Siebatcheu met assist van M. Aebischer Young Boys 2-0
44' Doelpunt Young Boys Doelpunt E. Meschack Young Boys 3-0
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Tapsoba voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
49' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 3-1
52' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick Bayer 04 Leverkusen 3-2
56' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor J. Lefort Young Boys
57' Wissel Young Boys Wissel U. Garcia voor N. Ngamaleu Young Boys
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Diaby voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
68' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 3-3
74' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor E. Meschack Young Boys
74' Wissel Young Boys Wissel M. Sulejmani voor J. Lefort Young Boys
80' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor C. Fassnacht Young Boys
81' Wissel Young Boys Wissel F. Rieder voor S. Lauper Young Boys
86' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor D. Sinkgraven Bayer 04 Leverkusen
89' Doelpunt Young Boys Doelpunt T. Siebatcheu Young Boys 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Bayer Leverkusen
Opstellingen Young Boys - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Young Boys en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.