Nabeschouwing Young Boys - CFR Cluj (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Young Boys het donderdag 10 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neufeld in Bern.

Via de Young Boys - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - CFR Cluj (2-1)

Het Europa League duel tussen Young Boys en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 2-1 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door G. Debeljuh, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut moest C. Balgradean van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Benoît Bastien een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest CFR Cluj verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat J. P. Nsame van Young Boys een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

In de 96e minuut werd J. P. Nsame van Young Boys met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Young Boys het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 96e was het Young Boys dat op voorsprong kwam te staan na een goal van G. Gaudino. In de 100e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. D. Djokovic van CFR Cluj was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Young Boys een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Young Boys - CFR Cluj 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Young Boys Wissel C. Martins voor F. Rieder Young Boys
59' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor M. Sulejmani Young Boys
62' Wissel Young Boys Wissel E. Meschack voor F. Mambimbi Young Boys
71' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
74' Wissel CFR Cluj Wissel G. Debeljuh voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
82' Wissel Young Boys Wissel C. Zesiger voor N. Ngamaleu Young Boys
84' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Itu CFR Cluj
84' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Debeljuh CFR Cluj 0-1
86' Wissel Young Boys Wissel T. Siebatcheu voor N. Burgy Young Boys
87' Wissel CFR Cluj Wissel M. Susic voor M. Pereira CFR Cluj
88' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Maier N. Young Boys
89' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Burca CFR Cluj
91' Rode kaart CFR Cluj Rode kaart voor C. Balgradean CFR Cluj
92' Wissel CFR Cluj Wissel G. Sandomierski voor C. Deac CFR Cluj
94' Penalty Young Boys Penalty J. P. Nsame Young Boys 1-1
95' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Sulejmani Young Boys
96' Rode kaart Young Boys Rode kaart voor J. P. Nsame Young Boys
96' Doelpunt Young Boys Doelpunt G. Gaudino met assist van E. Meschack Young Boys 2-1
99' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Camora CFR Cluj
100' Rode kaart CFR Cluj Rode kaart voor D. Djokovic CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - CFR Cluj
Opstellingen Young Boys - CFR Cluj
De opstellingen van Young Boys en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - CFR Cluj

Young Boys en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Young Boys en CFR Cluj in de Europa League vond plaats op 29 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Young Boys 0
Winst CFR Cluj 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 2e positie staat, terwijl we CFR Cluj terugvinden op de 3e plaats.