Nabeschouwing Young Boys - CSKA Sofia (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Young Boys het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neufeld in Bern.

Via de Young Boys - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - CSKA Sofia (3-0)

Het Europa League duel tussen Young Boys en CSKA Sofia is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-0 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Young Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van F. Mambimbi. Young Boys vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sulejmani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van Young Boys, waarmee F. Mambimbi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Young Boys gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Young Boys een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Young Boys - CSKA Sofia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Young Boys Doelpunt F. Mambimbi met assist van J. Lefort Young Boys 1-0
18' Doelpunt Young Boys Doelpunt M. Sulejmani met assist van J. P. Nsame Young Boys 2-0
32' Doelpunt Young Boys Doelpunt F. Mambimbi met assist van C. Fassnacht Young Boys 3-0
52' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Camara Young Boys
62' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor V. Sierro Young Boys
63' Wissel Young Boys Wissel U. Garcia voor M. Camara Young Boys
68' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Aebischer Young Boys
68' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor A. Youga CSKA Sofia
69' Wissel CSKA Sofia Wissel G. Carey voor J. Sinclair CSKA Sofia
69' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Rodrigues voor A. Penaranda CSKA Sofia
70' Wissel Young Boys Wissel T. Siebatcheu voor J. P. Nsame Young Boys
70' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor M. Sulejmani Young Boys
70' Wissel Young Boys Wissel E. Meschack voor F. Mambimbi Young Boys
79' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Keita voor G. Yomov CSKA Sofia
87' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Ahmedov voor Y. Sankhare CSKA Sofia
87' Wissel CSKA Sofia Wissel I. Turitsov voor T. Vion CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - CSKA Sofia
Opstellingen Young Boys - CSKA Sofia
De opstellingen van Young Boys en CSKA Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Sofia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Stamen Belchev
Voorbeschouwing Young Boys - CSKA Sofia

Young Boys en CSKA Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en CSKA Sofia elkaar treffen in de Europa League.

Winst Young Boys 0
Winst CSKA Sofia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 3e positie staat, terwijl we CSKA Sofia terugvinden op de 4e plaats.