Nabeschouwing Zorya - AEK Athene (1-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Zorya het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - AEK Athene (1-4)

Het Europa League duel tussen Zorya en AEK Athene is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-4 overwinning voor AEK Athene. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Tankovic, waarmee AEK Athens met 0-1 de leiding nam. AEK Athens vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mantalos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van AEK Athens, waarmee M. Livaja zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed V. Kochergin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zorya werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist M. Livaja namens AEK Athens de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter William Collum en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van AEK Athene.

LIVE Zorya - AEK Athene 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Tankovic AEK Athens 0-1
30' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Mantalos AEK Athens
34' Doelpunt AEK Athens Doelpunt P. Mantalos met assist van M. Tankovic AEK Athens 0-2
46' Wissel Zorya Wissel A. Sayyadmanesh voor A. Gromov Zorya
46' Wissel Zorya Wissel Y. Nazaryna voor M. Lunyov Zorya
54' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Livaja met assist van P. Mantalos AEK Athens 0-3
59' Wissel Zorya Wissel D. Favorov voor D. Khomchenovsky Zorya
59' Wissel Zorya Wissel O. Gladky voor V. Kabaev Zorya
66' Gele kaart Zorya Gele kaart voor V. Vernydub Zorya
70' Wissel AEK Athens Wissel A. Sabanadzovic voor Y. Skakhov AEK Athens
75' Wissel AEK Athens Wissel K. Ansarifard voor M. Tankovic AEK Athens
77' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor K. Ansarifard AEK Athens
81' Doelpunt Zorya Doelpunt V. Kochergin met assist van Y. Nazaryna Zorya 1-3
81' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Livaja met assist van S. Vasilantonopoulos AEK Athens 1-4
85' Wissel AEK Athens Wissel K. Galanopoulos voor N. Krsticic AEK Athens
85' Wissel AEK Athens Wissel G. Botos voor P. Mantalos AEK Athens
87' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor E. Insua AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - AEK Athene
Opstellingen Zorya - AEK Athene
De opstellingen van Zorya en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Viktor Skripnik
Voorbeschouwing Zorya - AEK Athene

Zorya en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zorya en AEK Athene elkaar treffen in de Europa League.

Winst Zorya 0
Winst AEK Athene 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zorya op een 4e positie staat, terwijl we AEK Athene terugvinden op de 3e plaats.