Nabeschouwing Zorya - Sporting Braga (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Zorya het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Sporting Braga (1-2)

Het Europa League duel tussen Zorya en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Braga kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Paulinho. Sporting Braga vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Gaitan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist Zorya de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Ivanisenia. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Zorya kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, waardoor Sporting Braga een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zorya - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van R. Esgaio Sporting Braga 0-1
11' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt N. Gaitan met assist van R. Silva Sporting Braga 0-2
29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor D. Carmo Sporting Braga
35' Gele kaart Zorya Gele kaart voor V. Kochergin Zorya
47' Gele kaart Zorya Gele kaart voor V. Kabaev Zorya
62' Wissel Zorya Wissel O. Gladky voor M. Lunyov Zorya
70' Wissel Sporting Braga Wissel I. Medeiros voor N. Gaitan Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor R. Horta Sporting Braga
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fransergio Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel A. Elmusrati voor A. Castro Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel G. Schettine voor Paulinho Sporting Braga
81' Wissel Zorya Wissel A. Sayyadmanesh voor V. Kabaev Zorya
87' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
87' Wissel Zorya Wissel J. Abu Hanna voor V. Yurchenko Zorya
87' Wissel Zorya Wissel M. Perovic voor D. Favorov Zorya
91' Wissel Sporting Braga Wissel Tormena voor R. Esgaio Sporting Braga
96' Doelpunt Zorya Doelpunt D. Ivanisenia met assist van J. Abu Hanna Zorya 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Sporting Braga
Opstellingen Zorya - Sporting Braga
De opstellingen van Zorya en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Viktor Skripnik
Voorbeschouwing Zorya - Sporting Braga

Zorya en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zorya en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 16 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Zorya en Sporting Braga eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Zorya 0
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zorya op een 4e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 2e plaats.