Nabeschouwing Žalgiris - Paide (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Žalgiris het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paide. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Paide live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Paide (2-0)

Het Europa League duel tussen Žalgiris en Paide is onder leiding van scheidsrechter Petri Viljanen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Kaludjerovic, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. Žalgiris vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Antal op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Žalgiris.

LIVE Žalgiris - Paide 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Paide teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Žalgiris Doelpunt A. Kaludjerovic met assist van L. Antal Žalgiris 1-0
32' Doelpunt Žalgiris Doelpunt L. Antal met assist van A. Kaludjerovic Žalgiris 2-0
46' Wissel Paide Wissel B. Caprioli voor S. Sinilaid Paide
63' Wissel Paide Wissel L. Edrisa voor S. Luts Paide
64' Gele kaart Paide Gele kaart voor S. Mosnikov Paide
68' Wissel Žalgiris Wissel M. Kuklys voor K. Kamenar Žalgiris
71' Gele kaart Paide Gele kaart voor B. Caprioli Paide
75' Wissel Paide Wissel D. Owusu-Sekyere voor A. Frolov Paide
77' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor M. Kuklys Žalgiris
81' Wissel Žalgiris Wissel R. Ennin voor L. Antal Žalgiris
91' Wissel Žalgiris Wissel F. Kyeremeh voor H. Videmont Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Paide
Opstellingen Žalgiris - Paide
De opstellingen van Žalgiris en Paide zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Paide zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.