Nabeschouwing Alashkert - Kairat (3-2) (na verlenging) || Europa League 2021/2022

Donderdag 12 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Alashkert het donderdag 12 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Kairat (3-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Alashkert en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-2 overwinning voor Alashkert. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Alashkert dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Embalo, waarmee Alashkert met 1-0 de leiding nam. Kairat kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Abiken, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette J. Embalo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Alashkert de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Shushenachev de 2-2 maakte voor Kairat. In de 62e minuut werd D. Polyakov van Kairat met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kairat met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 92e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. A. Abiken van Kairat was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. Het lukte Alashkert in de 104e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was A. Glisic die de 3-2 wist te maken.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Lawrence Visser af en was het Alashkert die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Alashkert - Kairat 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Kairat Gele kaart voor N. Alip Kairat
43' Doelpunt Alashkert Doelpunt J. Embalo met assist van A. Papikyan Alashkert 1-0
46' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Abiken met assist van Y. Vorogovskiy Kairat 1-1
47' Gele kaart Kairat Gele kaart voor R. Dugalic Kairat
50' Doelpunt Alashkert Doelpunt J. Embalo Alashkert 2-1
54' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Kante Kairat
55' Wissel Kairat Wissel A. Shushenachev voor Y. Vorogovskiy Kairat
59' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor D. Boljevic Alashkert
61' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Shushenachev met assist van M. Bagnack Kairat 2-2
62' Rode kaart Kairat Rode kaart voor D. Polyakov Kairat
66' Wissel Kairat Wissel R. Alves voor M. Bagnack Kairat
70' Wissel Alashkert Wissel W. Gome voor James Alashkert
70' Wissel Alashkert Wissel A. Yedigaryan voor A. Papikyan Alashkert
76' Wissel Alashkert Wissel V. Bezecourt voor R. Hovsepyan Alashkert
82' Wissel Alashkert Wissel A. Glisic voor J. Embalo Alashkert
94' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Grigoryan Alashkert
92' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Abiken Kairat
92' Rode kaart Kairat Rode kaart voor A. Abiken Kairat
97' Wissel Alashkert Wissel G. Aghekyan voor D. Boljevic Alashkert
102' Wissel Kairat Wissel A. Buranchiev voor Kante Kairat
104' Doelpunt Alashkert Doelpunt A. Glisic Alashkert 3-2
112' Wissel Kairat Wissel G. Alykulov voor D. Mikanovic Kairat
115' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Buranchiev Kairat
121' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor O. Cancarevic Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Kairat
Opstellingen Alashkert - Kairat
De opstellingen van Alashkert en Kairat zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Kairat zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Alashkert - Kairat

Alashkert en Kairat spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en Kairat in de Europa League vond plaats op 5 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alashkert als Kairat wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.