In de Europa League neemt Celtic het dinsdag 19 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Ferencváros (2-0)

Het Europa League duel tussen Celtic en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door K. Furuhashi, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. Celtic kreeg via C. McGregor in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jakob Kehlet de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Celtic via een goal van D. Turnbull in de 81e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Celtic.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Ferencváros
Goals
2
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
157
55
Gevaarlijke aanvallen
80
40
Passes
698
336
Overtredingen
8
11
Buitenspel
2
2
Corners
8
7
Wissels
4
3
LIVE Celtic - Ferencváros 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Celtic Gele kaart voor C. Starfelt Celtic
40' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor S. Mmaee Ferencváros
40' Gele kaart Celtic Gele kaart voor A. Ralston Celtic
57' Doelpunt Celtic Doelpunt K. Furuhashi met assist van Jota Celtic 1-0
62' Penalty gemist Celtic Penalty gemist C. McGregor Celtic
66' Wissel Ferencváros Wissel S. Loncar voor K. Zachariassen Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel Somalia voor A. Laidouni Ferencváros
68' Gele kaart Celtic Gele kaart voor A. Montgomery Celtic
71' Wissel Celtic Wissel G. Giakoumakis voor L. Abada Celtic
71' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor T. Rogic Celtic
75' Wissel Celtic Wissel L. Scales voor A. Montgomery Celtic
81' Doelpunt Celtic Doelpunt D. Turnbull Celtic 2-0
83' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor T. Nguen Ferencváros
86' Wissel Celtic Wissel M. Johnston voor K. Furuhashi Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Ferencváros
Opstellingen Celtic - Ferencváros
De opstellingen van Celtic en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Angelos Postecoglou
Voorbeschouwing Celtic - Ferencváros

Celtic en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celtic en Ferencváros elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 0
Winst Ferencváros 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celtic op een 4e positie staat, terwijl we Ferencváros terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celtic - Ferencváros Opstelling Celtic Opstelling Ferencváros Live Celtic - Ferencváros Live Celtic - Ferencváros kijken Celtic - Ferencváros kijken Live Celtic - Ferencváros stream Celtic - Ferencváros Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Ferencváros Uitslag Celtic - Ferencváros Statistieken Celtic - Ferencváros Europa League 2021/2022 Celtic - Ferencváros wedden Celtic - Ferencváros gokken Celtic - Ferencváros Unibet