Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets (1-0) || Europa League

Donderdag 25 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League neemt Crvena Zvezda het donderdag 25 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets (1-0)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door M. Ivanic, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Crvena Zvezda uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Ludogorets
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
118
108
Gevaarlijke aanvallen
44
32
Passes
386
439
Overtredingen
20
11
Buitenspel
0
3
Corners
5
2
Wissels
4
4
LIVE Crvena Zvezda - Ludogorets 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor A. Katai Crvena Zvezda
57' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Ivanic Crvena Zvezda 1-0
63' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Srnic Crvena Zvezda
65' Wissel Ludogorets Wissel Show voor C. Goncalves Ludogorets
65' Wissel Ludogorets Wissel E. Manu voor K. Despodov Ludogorets
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor N. Petrovic Crvena Zvezda
69' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Krsticic Crvena Zvezda
77' Wissel Ludogorets Wissel D. Rotariu voor M. Tchibota Ludogorets
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Lazetic voor M. Pavkov Crvena Zvezda
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Sanogo voor G. Kanga Crvena Zvezda
85' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor P. Sotiriou Ludogorets
87' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gajic Crvena Zvezda
88' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Erakovic Crvena Zvezda
88' Wissel Ludogorets Wissel D. Mitkov voor S. Badji Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Ludogorets
Opstellingen Crvena Zvezda - Ludogorets
De opstellingen van Crvena Zvezda en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Dejan Stankovic
Formatie 4-2-3-1
Coach Stanislav Genchev
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets

Crvena Zvezda en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Ludogorets in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Crvena Zvezda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ludogorets slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crvena Zvezda 1
Winst Ludogorets 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 2e positie staat, terwijl we Ludogorets terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Crvena Zvezda - Ludogorets Opstelling Crvena Zvezda Opstelling Ludogorets Live Crvena Zvezda - Ludogorets Live Crvena Zvezda - Ludogorets kijken Crvena Zvezda - Ludogorets kijken Live Crvena Zvezda - Ludogorets stream Crvena Zvezda - Ludogorets Fox Sports Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets Uitslag Crvena Zvezda - Ludogorets Statistieken Crvena Zvezda - Ludogorets Europa League 2021/2022 Crvena Zvezda - Ludogorets wedden Crvena Zvezda - Ludogorets gokken Crvena Zvezda - Ludogorets Unibet