Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sporting Braga (2-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 16 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Crvena Zvezda het donderdag 16 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sporting Braga (2-1)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. Rodic, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Galeno, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Crvena Zvezda in de 85e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist A. Katai deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Beaton, waardoor Crvena Zvezda een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crvena Zvezda - Sporting Braga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel Crvena Zvezda Wissel L. Diony voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor R. Zivkovic Crvena Zvezda
67' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Lucas Mineiro Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor A. Ruiz Sporting Braga
71' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Al Musrati Sporting Braga
75' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Rodic met assist van G. Kanga Crvena Zvezda 1-0
76' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Galeno Sporting Braga 1-1
78' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Krsticic Crvena Zvezda
78' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor Lucas Mineiro Sporting Braga
78' Wissel Sporting Braga Wissel F. Martins voor L. Piazon Sporting Braga
85' Penalty Crvena Zvezda Penalty A. Katai Crvena Zvezda 2-1
86' Wissel Sporting Braga Wissel Y. Couto voor Fabiano Silva Sporting Braga
86' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor A. Katai Crvena Zvezda
87' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor S. Sanogo Crvena Zvezda
89' Wissel Sporting Braga Wissel Sequeira voor R. Horta Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Sporting Braga
Opstellingen Crvena Zvezda - Sporting Braga
De opstellingen van Crvena Zvezda en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Sporting Braga

Crvena Zvezda en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 19 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.