In de Europa League neemt HJK het donderdag 12 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Neftçi (3-0)

Het Europa League duel tussen HJK en Neftçi is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 3-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door R. Riski, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 60e minuut voor dat HJK via R. Riski op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Riski van HJK die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Deniz Aytekin, waardoor HJK een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken HJK - Neftçi
Goals
3
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
101
104
Gevaarlijke aanvallen
48
47
Corners
3
8
Wissels
4
3
LIVE HJK - Neftçi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel HJK Wissel R. Riski voor D. Browne HJK
46' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski met assist van F. Valencic HJK 1-0
60' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor P. M. Mbodj Neftçi
60' Penalty HJK Penalty R. Riski HJK 2-0
63' Wissel Neftçi Wissel F. Muradbayli voor M. Abbasov Neftçi
66' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor S. Harramiz Neftçi
72' Wissel Neftçi Wissel M. Celik voor P. M. Mbodj Neftçi
72' Wissel Neftçi Wissel K. Nacafov voor C. Meza Colli Neftçi
76' Wissel HJK Wissel K. Kouassivi-Benissan voor J. Saksela HJK
79' Gele kaart HJK Gele kaart voor R. Riski HJK
82' Wissel HJK Wissel T. Sparv voor F. Valencic HJK
83' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor K. Nacafov Neftçi
84' Gele kaart HJK Gele kaart voor D. OShaughnessy HJK
89' Wissel HJK Wissel M. Peltola voor L. Lingman HJK
89' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski HJK 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Neftçi
Opstellingen HJK - Neftçi
De opstellingen van HJK en Neftçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Neftçi zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing HJK - Neftçi

HJK en Neftçi spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Neftçi in de Europa League vond plaats op 3 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst HJK 0
Winst Neftçi 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
HJK - Neftçi Opstelling HJK Opstelling Neftçi Live HJK - Neftçi Live HJK - Neftçi kijken HJK - Neftçi kijken Live HJK - Neftçi stream HJK - Neftçi Fox Sports Nabeschouwing HJK - Neftçi Uitslag HJK - Neftçi Statistieken HJK - Neftçi Europa League 2021/2022 HJK - Neftçi wedden HJK - Neftçi gokken HJK - Neftçi Unibet