In de Europa League neemt Kairat het donderdag 5 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Alashkert (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Kairat en Alashkert geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 36e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Glisic van Alashkert via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Kairat en Alashkert gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Kulbakov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kairat - Alashkert
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
127
128
Gevaarlijke aanvallen
79
64
Corners
3
5
Wissels
3
4
LIVE Kairat - Alashkert 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Penalty gemist Alashkert Penalty gemist A. Glisic Alashkert
45' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Alykulov Kairat
45' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Grigoryan Alashkert
62' Wissel Alashkert Wissel N. Tankov voor A. Glisic Alashkert
63' Wissel Alashkert Wissel A. Papikyan voor James Alashkert
63' Wissel Kairat Wissel R. Alves voor A. Buranchiev Kairat
72' Wissel Kairat Wissel D. Usenov voor G. Alykulov Kairat
74' Wissel Alashkert Wissel V. Bezecourt voor R. Hovsepyan Alashkert
78' Gele kaart Kairat Gele kaart voor N. Alip Kairat
81' Wissel Alashkert Wissel A. Yedigaryan voor B. Mihajlovic Alashkert
84' Wissel Kairat Wissel A. Ulshin voor A. Shushenachev Kairat
90' Gele kaart Kairat Gele kaart voor D. Usenov Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Alashkert
Opstellingen Kairat - Alashkert
De opstellingen van Kairat en Alashkert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alashkert zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kairat - Alashkert

Kairat en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kairat en Alashkert in de Europa League vond plaats op 23 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alashkert. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kairat als Alashkert wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kairat 1
Winst Alashkert 1
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Kairat - Alashkert Opstelling Kairat Opstelling Alashkert Live Kairat - Alashkert Live Kairat - Alashkert kijken Kairat - Alashkert kijken Live Kairat - Alashkert stream Kairat - Alashkert Fox Sports Nabeschouwing Kairat - Alashkert Uitslag Kairat - Alashkert Statistieken Kairat - Alashkert Europa League 2021/2022 Kairat - Alashkert wedden Kairat - Alashkert gokken Kairat - Alashkert Unibet